Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- To millioner pluss bonus for å redde FFK

Nordlie leder laget mot Tromsø søndag.

TILBAKE I TOPPEN: Tom Nordlie presenteres i Fredrikstad i formiddag, og leder laget mot Tromsø allerede søndag.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
TILBAKE I TOPPEN: Tom Nordlie presenteres i Fredrikstad i formiddag, og leder laget mot Tromsø allerede søndag. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer

Tom Nordlie ble sent torsdag kveld klar for Fredrikstad i eliteserien. Han får to millioner kroner i årslønn i tillegg til bonus for å unngå nedrykk.

Nordlie som det siste året har trenet Kongsvinger, har vært i forhandlinger med Fredrikstad de siste dagene. Han har tidligere reddet både Viking og Kongsvinger på samme måte som han nå skal forsøke å redde Fredrikstad fra nedrykkssumpa.

- Jeg starter jobben umiddelbart, sier Nordlie.

VG skriver at han har fått omtrent samme betingelser i Fredrikstad som han hadde i Lillestrøm og Kongsvinger. FFK har også måttet betale Kongsvinger 500.000 kroner for å få frigitt den kjente treneren. I tillegg til dette har østfoldklubben betalt en million kroner til Anders Grönhagen for å få ham løst fra kontrakten.

Tom Nordlie har kontrakt på at han skal trene Fredrikstad ut 2011-sesongen.

- Det var viktig for meg å få litt lengde, uansett om det blir nedrykk eller ikke, sier Nordlie.

Han tar nå fatt som trener for sin 13. klubb. 

PS! Tom Nordlie presenteres på Fredrikstad Stadion kl. 09.45. Dagbladet.no er tilstede.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling