To nøkkelspillere blir ikke med til Liverpool

Gareth Bale og Sergio Ramos ble utelatt fra troppen.

SKADET: Gareth Bale (t.v.) og Sergio Ramos (t.h.) ble ikke med i Real Madrids tropp til møtet mot Liverpool. Her er de to og Pepe (i midten) frustrerte over en dommeravgjørelse i supercup-kampen mot Atletico Madrid tidligere i år. Foto: AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA.
SKADET: Gareth Bale (t.v.) og Sergio Ramos (t.h.) ble ikke med i Real Madrids tropp til møtet mot Liverpool. Her er de to og Pepe (i midten) frustrerte over en dommeravgjørelse i supercup-kampen mot Atletico Madrid tidligere i år. Foto: AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA.Vis mer

Real Madrid-stjernene Gareth Bale og Sergio Ramos var ikke med da laget tirsdag satte kurs mot Liverpool og onsdagens bortekamp i mesterligaen.

Titteholderen tar ingen sjanser med de to nøkkelspillerne før helgens El Clásico-oppgjør mot Barcelona. Det er fare for at Bale mister også den kampen på grunn av en muskelskade i mageregionen.

Ramos har gått glipp av de tre siste kampene for klubb- og landslag på grunn av trøbbel med leggen, men han skal være i rute til lørdagens storkamp.

De franske landslagsspillerne Karim Benzema og Raphaël Varane sto over lørdagens 5-0-seier over Levante, men de var med i troppen som fløy til England tirsdag morgen.

Real Madrid topper mesterligaens gruppe B etter seirer i de to første kampene. Liverpool og Basel står med én seier hver, mens Ludogorets er tabelljumbo etter to knepne tap.

Ludogorets tar imot Basel i onsdagens andre kamp i gruppen. (NTB)