To norske spillere i Uefas All star-tropp fra U21-EM

United-aktuelle Thiago turneringens spiller.

VISTE SEG FOR EUROPA: Ørjan Håskjold Nyland leverte mesterredninger i flere kamper i EM - her får han opp høyrehånda mot England. Dermed er han inne i Uefas All star-tropp.
Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
VISTE SEG FOR EUROPA: Ørjan Håskjold Nyland leverte mesterredninger i flere kamper i EM - her får han opp høyrehånda mot England. Dermed er han inne i Uefas All star-tropp. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går tok den norske talentspeideren Tor Kristian Karlsen ut sitt stjernelag fra det nylig avsluttede EM for U21-lag. Der var Norges Ørjan Håskjold Nyland valgt ut som turneringens beste keeper.

Uefa har i dag offentliggjort den offisielle All star-troppen fra mesterskapet. 23 mann er med - og også her er Molde-målvakt Nyland inkludert.

I tillegg er Stefan Strandberg tatt ut fra det norske bronselaget.

Spania dominerer Mesterskapets suverene vinner, Spania, er som ventet representert med flest spillere - de kunne stilt et fullt lag. Her er de 11 spanjolene som Uefa har funnet plass til i kåringen:

David De Gea, Rodrigo, Isco, Asier Illarramendi, Koke, Marc Bartra, Iñigo Martínez, Martín Montoya og Alberto Moreno - samt EMs toppscorer, Alvaro Morata, og mannen som ble kåret til turneringens spiller - det Manchester United-koblede stortalentet i Barcelona, Thiago Alcantara.

- Som kaptein for vinnerlaget utviste Thiago lederskapskvaliteter både på og utenfor banen, og han var med sin imponerende boks-til-boks-innsats en innflytelsesrik faktor for sitt lags prestasjoner, heter det på uefa.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer