FIRE KNIVSTUKKET: To Bayern München-supportere ble knivstukket i Napoli i går, to nye i dag. Bildet er fra en kamp tidligere i år. Foto: Walter Bieri, EPA/Scanpix
FIRE KNIVSTUKKET: To Bayern München-supportere ble knivstukket i Napoli i går, to nye i dag. Bildet er fra en kamp tidligere i år. Foto: Walter Bieri, EPA/ScanpixVis mer

To nye Bayern-supportere knivstukket i Napoli

Foran kveldens Champions League-kamp.

Dagen etter at to Bayern München-tilhengere ble knivstukket i Napoli, ble ytterlige to tyskere skadd på samme måte før tirsdagens mesterligaoppgjør.

En 36 år gammel mann ble stukket i kneet i nærheten av Romas hjemmearena. Han ble fraktet til sykehus og må trolig bli der i et par dager.

I et annet angrep i samme området, ble en Bayern-tilhenger lettere skadd.

Voldshendelsene skal ha vært utført av Napoli-fans og skjedde dagen etter at to menn på 42 og 47 år ble knivstukket i går  kveld. De ble angrepet av menn som kom kjørende på motorsykkel. De to tyskerne slapp unna med mindre skader, men ble behandlet på sykehus.

Italia har fra før en sørgelig historie når det gjelder voldsbruk i forbindelse med fotballkamper. I fjor ble flere Liverpool-supportere knivstukket nettopp i Napoli, mens det også hovedstaden Roma har skjedd flere angrep de siste årene.

(NTB)