Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To nye corona-tilfeller i Premier League

Engelsk Premier League meldte lørdag kveld at to personer fra ulike klubber testet positivt på coronaviruset i andre runde med tester.

NTE TESTER: Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola må tåle at lagene deres må gjennom flere tester før sesongen kan starte igjen. Foto: NTB scanpix
NTE TESTER: Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola må tåle at lagene deres må gjennom flere tester før sesongen kan starte igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tråd med vedtatt praksis oppgis verken de smittedes identitet eller hvilke klubber de er tilknyttet. Det opplyses heller ikke om de er spillere eller ansatte med andre funksjoner.

Ligaen testet 996 spillere og andre ansatte i løpet av tirsdag, torsdag og fredag. De som testet positivt vil bli isolert i en uke.

I første runde med tester ble 748 personer testet. Da var det seks positive prøver fordelt på tre klubber.

Selv om Premier League ikke opplyser hvor de positive testene hører hjemme, er det kjent at Watford-forsvarer Adrian Mariappa og to andre ansatte i samme klubb er blant de smittede. Det er også Burnleys assisterende manager Ian Woan.

Lørdag opplyste Watford-manager Nigel Pearson at to spillere som selv ikke testet positivt er isolert i sine hjem etter å ha hatt nær kontakt med smittede.

I den andre runden med tester var antall tester tilgjengelig for hver klubb økt fra 40 til 50.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!