TIDLIGERE BESTEKAMERATER: John Terry (t.h) var involvert med Wayne Bridges tidligere samboer, og Chelsea-kapteinen klarte ikke å hindre aviser i å omtalte affæren. Her møttes de to i februar, og Terry fikk ikke noe håndtrykk av City-backen. Foto: AFP/Olly Greenwood
TIDLIGERE BESTEKAMERATER: John Terry (t.h) var involvert med Wayne Bridges tidligere samboer, og Chelsea-kapteinen klarte ikke å hindre aviser i å omtalte affæren. Her møttes de to i februar, og Terry fikk ikke noe håndtrykk av City-backen. Foto: AFP/Olly GreenwoodVis mer

To nye England-stjerner i sex-skandaler

Gikk til retten, unngikk ny Terry-sak.

||| Dagbladet): John Terry løp til domstolene for å stoppe avsløringene om han, Wayne Bridge og Vanessa Perroncel.

Chelsea-kapteinen fikk ikke medhold, og utroskapshistoren ble smørt utover avisforsidene i lang tid.

Nå skriver Daily Mail at flere fotballspillere prøver å holde skandalestoff unna media - og lykkes.

To England-spillere har den siste uke fått medhold i retten, med hensyn til privatlivets fred, om at deres påståtte intime relasjoner skal forbli ukjent for det britiske folk.

Den siste Englands-spilleren er ifølge avisa barnefar i et langvarig forhold, og fikk denne uka stoppet en kvinne fra å brette ut detaljer fra sin forbindelse til ham.

Den første landslagsspilleren gikk til retten i forrige uke, da han fikk vite at en søndagsavis planla en avsløring. Den kom aldri, på grunn av rettens beslutning.

TREKANTDRAMA: Vanessa Perroncel var kvinnen Terry ville hindre i å selge historien om henne, England-kapteinen og Bridge.
TREKANTDRAMA: Vanessa Perroncel var kvinnen Terry ville hindre i å selge historien om henne, England-kapteinen og Bridge. Vis mer

Avgjørelsen i domstolene hindrer aviser fra å navngi spillerne. Det Terry prøvde på var å unngå at saken i det hele tatt ble omtalt, ved en såkalt superrettskjennelse.

England-spillerne som nå slipper å havne i medias søkelys ba bare om en vanlig rettslig kjennelse om at sakene ikke havner på trykk.

Britisk presse liker dårlig at sportsstjernene kan unnslippe negative overskrifter, og får støtte av parlamentsmedlem
Philip Davies

- Folk i medias søkelys må akseptere at de ikke kan håndplukke hvilken type publisitet de får. De går ikke til retten når det kommer positive historier om dem, sier Tory-politikeren.

Fire britiske utøvere skal dette året ha fått medhold i retten. Det er ikke kjent om England-spiller Peter Crouch prøvde på det samme før News of The World trykket påstander om han og en spansk eskortepike for to uker siden.

MISTET KAPTEINSVERVET: Fabio Capello vraket Terry etter Perroncel-skandalen, mens Bridge ga seg på landslaget. Foto: REUTERS/Oleg Popov
MISTET KAPTEINSVERVET: Fabio Capello vraket Terry etter Perroncel-skandalen, mens Bridge ga seg på landslaget. Foto: REUTERS/Oleg Popov Vis mer