To nye lagkamerater for Arvesen

CSC forsterker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Teamsjef Bjarne Riis fortsetter å forsterke det danske sykkellaget CSC foran neste sesong. I dag var ytterligere to nye navn på plass.

28 år gamle Volodymir Gustov fra Ukraina og den sterke spanjolen Inigo Cuesta blir lagkamerater med Kurt Asle Arvesen kommende sesong.

Gustov kommer fra det italienske Fassa Bortolo-laget, som ble lagt ned etter forrige sesong. Ukraineren skal ha blitt hentet til CSC etter sterke anbefalinger fra det danske lagets kaptein Ivan Basso.

Inigo Cuesta kommer på sin side fra Saunier Duval, og er god venn med en annen CSC-stjerne, Carlos Sastre.

– Jeg lytter naturligvis når to av våre profiler anbefaler ryttere, og det har vært tilfelle med de to siste kjøpene, sier Bjarne Riis.

Med de to siste navene på plass, er neste sesongs CSC-mannskapet klart. Foruten Gustov og Cuesta heter nykommerne Stuart O\'Grady, Kasper Klostergaard, Karsten Kroon, Fabian Cancellara, Marcus Ljungqvist og Martin Pedersen.

Mest profilert av dem er O\'Grady, som tidligere har vært lagkamerat med Thor Hushovd i Credit Agricole. Sveitsiske Fabian Cancellara er imidlertid også meget lovende, og vant blant annet prologen i fjorårets Tour de France.

– Vi har en stor tropp med enorm bredde, konstaterer Bjarne Riis.

BEDRE LAG: Kurt Asle Arvesens danske profflag blir sterkere og sterkere.
BEDRE LAG: Kurt Asle Arvesens danske profflag blir sterkere og sterkere. Vis mer

(ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer