Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To overraskelser i French Open

De to siste favorittene i tennisturneringen French Open for menn ble slått ut i dag. En av dem var Alex Corretja, den samme mannen som røk ut av Australian Open mot norske Christian Ruud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I de to kvartfinalene som ble spilt i dag tapte Alex Corretja grundig mot brasilianeren Fernando Meligeni, som er rangert som nummer 54 i verden. Spanjolen tapte i tre strake sett med sifrene 6-2, 6-2, 6-0. Det virket som om Corretja hadde gitt opp mot slutten av kampen da han ble nullet i tredje sett. Det er ikke hverdagskost i en internasjonal turnering som French Open, og i hvertfall ikke i en kvartfinale.

De eldste er best

Kanskje en enda større overraskelse var det at veteranen Andrej Medvedev fra Ukraina slo en av årets mest formsterke og beste spillere, Gustavo Kuerten fra Brasil. I likhet med Meligeni vant også Medvedev med tre strake sett. 7-5, 6-4, 6-4 ble resultatet, et ydmykende tap for Kuerten.

Medvedev er rangert som nummer 100 i verden nå. Hans beste rangering er derimot som nummer 4. Kuerten er for tiden rangert som nummer 8 i verden.

Semifinaler

Fredag spilles de to semifinalene i for herrer i French Open. Ingen favoritter er med i de to kampene, men likevel blir det nok spennende når Dominik Hrbaty fra Slovakia møter amerikanske André Agassai, som forøvrig er den eneste seedete spilleren igjen i turneringen. Meligeni møter Medvedev i den andre kampen.