TOMÅLSSCORER: Espen Børulfsen noterte seg for to mål av det pene slaget mot Kongsvinger. Ole Martin Årst scoret også før sørlendingene, som tilslutt vant 3-0. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX. 
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
TOMÅLSSCORER: Espen Børulfsen noterte seg for to mål av det pene slaget mot Kongsvinger. Ole Martin Årst scoret også før sørlendingene, som tilslutt vant 3-0. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

To perler fra Børulfsen da Start seiret

Knuste Kongsvinger.

|||Start - Kongsvinger 3-0.

Espen Børufsen vartet opp med to superscoringer da Start utspilte Kongsvinger og vant 3-0 i Kristiansand søndag.

Børufsen scoret ett mål i hver omgang, bare avløst av Ole Martin Årst som satte inn 2-0-målet etter 50 minutters spill.

Start serverte festfotball foran de 8245 tilskuerne i Kristiansand, og det var 22-åringen Børufsen med fortid i Våg som var i sentrum for begivenhetene.

Tre minutter før pause dro han seg fri og satte ballen i venstre hjørne for KIL-keeper Tobias Johansen.

3-0-målet var også en perle da han klinte til med venstrebeinet et kvarter før slutt og satte punktum for Starts oppvisning i angrepsfotball.

Start-trener Knut Tørum var svært fornøyd med lagets innsats.

- Jeg syns vi hadde god ballkontroll, vi kom rundt og får slått mange gode innlegg. Børufsen var sentral med to flotte mål, sa Tørum til TV 2 Sport etter kampslutt.

Kongsvinger produserte bare noen få sjanser i løpet av kampen. Nærmest var innbytter Mame Niang da han vant en luftduell sju minutter før slutt, men det ville seg ikke for den nedrykkstruede klubben.

- Vi møtte et bedre lag i dag. Dessuten var det tungt å få et mål mot like før pause, og ett like etter, sa KIL-trener Tony Gustavsson.


(NTB)