- To poeng for lite

Og nå ser det riktig stygt ut for Molde.

(Dagbladet.no): MOLDE - HAM-KAM 0-0. Poengdeling mot Ham-Kam holder ikke i den situasjonen Molde har satt seg. Laget ligger fortsatt under streken når to runder gjenstår.

- Vi er skuffet i dag. Vi tok to poeng for lite, slår trener Odd Berg fast.

For moldenserne er det likevel ikke grunn til å grave seg helt ned. De kan nemlig fortsatt avgjøre det hele på egen hånd. De møter to andre dumpekandidater i de to siste rundene: Stabæk borte og Bodø/Glimt hjemme.

- Viser vi samme tæl som vi gjorde i dag, skal vi klare dette, sier Berg til P4.

Men heller ikke i dag var det vanskelig å fæ øye på hva som har vært mangelvare i Molde-rekkene denne sesongen: En spiss som scorer mål. Hjemmelaget hadde de fleste sjansene.

- Vi var rett og slett ikke gode nok i boksen, sier trener Berg til NTB.

Med det ene poenget hoppet Ham-Kam opp på fjerdeplass på tabellen. Det var den tredje kampen på rad at Hamar-laget ikke slapp inn mål, og i sluttminuttene trodde mange at årets store Tippeliga-overraskelse hadde sikret seg alle tre poengene. Men målet til Espen Olsen ble annullert. Dommer Tom Henning Øvrebø mente at Ham-Kam-innbytteren hadde klatret vel mye på stopper Marcus Andreasson idet han stanget ballen i mål.

- Jeg skal være forsiktig med å uttale meg for bastant om noe jeg ikke har sett på TV, men jeg var litt overrasket over at han blåste, sier trener Ståle Solbakken til P4.

Molde fikk Bernt Hulsker skadd. Spissen måtte forlate kaste inn håndkledet etter første omgang, og er tvilsom til neste kamp.

Ham-Kam møter Vålerenga på Briskeby i neste kamp. Det blir uten Geir Frigård. Kamma-spissen må stå over på grunn av gule kort.