Wolverhampton - Arsenal 2-1

To røde kort i vilt drama

To perlescoringer og to røde kort skapte et fotballdrama på Molineux da Wolverhampton brøt Arsenals solide rekke uten ligatap. Martin Ødegaard satt hele kampen på benken.

UTVIST: David Luiz måtte ta en tidlig dusj i kampen mot Wolverhampton. Foto: NTB
UTVIST: David Luiz måtte ta en tidlig dusj i kampen mot Wolverhampton. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Wolverhampton - Arsenal 2-1 (1-1)

Perlescoringen til Nicolas Pépé i 1. omgang holdt ikke for Arsenal da Wolverhampton snudde til seier på eget gress i en meget innholdsrik affære på Molineux Stadium. Den avgjørende 2-1-matchvinnerscoringen kom etter et aldeles utsøkt langskudd fra João Moutinho tidlig i 2. omgang.

Kampen snudde totalt karakter fra Arsenal-dominans til hjemmelagets snuoperasjon da Arsenal fikk først én og dernest to spillere utvist. Først ble David Luiz vist det røde kortet etter at han rev ned Willian José som var alene med keeper rett før pause. Dommeren pekte på straffemerket og viste ut brasilianeren. Straffen satt Ruben Neves knallhardt opp i høyre kryss.

I den andre omgangen var det keeper Bernd Leno som måtte ta en tidlig tur i dusjen. Med en helt absurd manøver slo tyskeren til ballen med hendene utenfor 16-meteren, og ble vist ut.

- For en kamp. Arsenal gjør sin beste omgang for sesongen, så rakner alt, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes etter kampen.

Arsenal hadde tatt 17 av de siste 21 mulige poengene siden Mikel Artetas menn snudde en vond trend til en meget god periode med seieren over Chelsea 2. juledag. I dag kom det første ligatapet siden 19. desember, mot Everton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer