Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To røde og mest tullball

Molde-trener Arild Stavrum vil ha agressivitet som sitt varemerke på årets Molde-lag. Mot et Aalesund som fikk to mann utvist, ble det mest tullball.

MOLDE (Dagbladet): -  Vi ba om å få spille 2. omgang mot 11 AaFK-spillere, men det kunne ikke dommeren gå med på med begrunnelse i at han skulle skrive rapport. Det ble bare tull da de fikk en utvist rett før pause og enda verre da andremann røk ut i andreomgang, sier Stavrum.

Den nye Molde-treneren er likevel fornøyd med utviklingen for laget:

-  Vi er jevn stigning. Nå trenger vi en kamp 11 mot 11. Det skal være temperatur i lokaloppgjør som dette, men det ble litt voldsomt med to utvisninger. Jeg er aldri misfornøyd når vi vinner en fotballkamp selv om det ble noen misbrukte målsjanser, oppsummerer Stavrum.

Jobber med motivasjon

Det er tøffe tak på Molde-treningene og mye muskler som skal vises i kampene.

-  Vi jobber mye med motivasjonen for å være agressive. Jeg håper vi skal få det bedre fram i kamper mellom to fulltallige lag, sier Stavrum.

For Molde er det positivt at Friends spissmakker Madiou Konate ble tomålsscorer og periodevis viste strålende tekniske ferdigheter.

-  Jeg var tung i beina i dag. To scoringer er bra for min del, men et er laget som teller, sier senegaleseren.

 RØDT UT:  Rett før pause ble AaFKs nye brasilianser, Dede Anderson (9), utvist for et slag i ansiktet på Moldes Toni Kallio (liggende). Foto: TOMMY JACOBSEN
RØDT UT: Rett før pause ble AaFKs nye brasilianser, Dede Anderson (9), utvist for et slag i ansiktet på Moldes Toni Kallio (liggende). Foto: TOMMY JACOBSEN Vis mer

Han kan bli fast makker i spann med kanadieren Friend i Moldes 4-4-2 system slik han ble på slutten av fjorårssesongen.

-  Han slo meg

Konate ble hudflettet av gjestene da AaFK-back Mathias Nylund fikk det andre røde kortet for kvelden i Molde. Konate avviser at han spilte teater:

-  Han (Nylund) slo meg. Dommeren hadde ikke noe valg. Jeg legger meg ikke ned på gresset uten grunn, sier Konate.

Rett før pause ble AaFKs nye brasilianser, Dede Anderson, utvist for et slag i ansiktet på Moldes Toni Kallio som hevn for Kallios takling av en annen AaFK-spiller.

 Molde er i ferd med å knytte til seg en ny spiss fra Senegal.

KAMPFAKTA

Treningskamp

Molde-Aalesund 2-1
(1-1)

Mål:

1-0 Konate (25)

1-1 Dede (str.38)

2-1 Konate (48)

Gult kort: Kallio, Molde

Rødt kort: Dede (45), Nylund (78)

Aalesund.

Tilskuere: 1000

SCORET TO: Madiou Konate sørget for Molde-seier.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling