Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To scoringer - ett ønske

FA-cupen 3. runde: Tottenham- Watford 5- 2. - Den første scoringa headet jeg i motsatt hjørne etter et overlegg fra Darren Anderton. Den andre bare ramla ned i beina mine etter en corner. Så vi får nå håpe da - at 1999 blir et bedre år for meg. Og se hvor lenge det holder, sier Steffen Iversen.

5. desember brakk Steffen Iversen kjeven mot Liverpool på White Hart Lane. Da han dro ribba ut av ovnen på julaften var han fem kilo under matchvekt. Men i går - to uker tidligere enn det legene spådde da de låste igjen kjeven hans - var han tilbake i Tottenhams startoppstilling.

Og scoret to ganger i løpet av de første 20 minuttene.

- Jeg er glad for scoringene og seieren, sier Steffen. - Men det beste er likevel at jeg ikke har vondt i hodet. Jeg fikk en smell da jeg ble skallet i kjeven i en hodeduell, men det gjorde ikke vondt så lenge. Det eneste jeg ønsker meg nå er et skadefritt og godt år.

Men:

- Etter snart to år med problemer tør jeg nesten ikke se lenger fram enn til neste kamp. Det er jo ikke mulig å ha mer uflaks enn det jeg har hatt. Men misforstå meg ikke - jeg går ikke rundt og er redd for bli skadd igjen. Jeg har bare lært meg å ta en kamp av gangen.

Manager-skryt

Watford sjokkerte Tottenham og manager George Graham i uværet på White Hart Lane. Mellom tordenskrallene som gjallet over Nord-London tok de ledelsen allerede etter 53 sekunder. Men 10 minutter seinere var Steffen der og scoret med hodet.

Derfra og ut var det lett match.

- Graham var veldig fornøyd med at vi scoret fem mål, sier Steffen. Og: - Han sa at han var fornøyd med det jeg gjorde også.

- Hvis Steffen kan holde seg skadefri, er han en glimrende spiller for denne klubben, sier Graham. - Han er sterk og modig, og jeg hadde ingen betenkeligheter med å la ham starte bare fire uker etter skaden.

Og det kunne vært mer og enda bedre for Steffen Iversen. For etter at han dyttet Tottenham fram til 3- 1 etter 20 minutter handlet resten om mulighetene til hans første hat-trick i England. Og sjansene var der - det var veldig nær et par ganger. Men - han kom ikke nærmere enn en målgivende pasning da Ruel Fox satte punktum med 5- 2.

Trangt om plassen

Førstkommende lørdag er det ligaspill borte mot Sheffield Wednesday. Det gir George Graham ei uke å tenke på. For per dato har han tre spisser han er veldig godt fornøyd med. En av dem - Les Ferdinand, George Armstrong eller Steffen Iversen - må begynne på benken.

- Jeg har tre angripere av stor klasse, sier Graham. - Synd jeg ikke kan si det samme om dem som spiller bak. Der er vi veldig sårbare.

- Jeg er ikke sikker på en plass på laget, sier Steffen til Dagbladet. - Men etter snart to uker med veldig bra trening føler jeg at formen er på vei. Og jeg gjorde det jo veldig bra i denne kampen mot Watford.

Med andre trønder-ord:

- Det blir i hvert fall ikke enkelt for han Graham å ta ut laget.

<B>TO IVERS:</B> Han scoret to kjappe mål i sitt comeback etter kjevebruddet, men Steffen Iversen må fortsatt kjempe for en plass på laget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling