To scoringer - ett ønske

FA-cupen 3. runde: Tottenham- Watford 5- 2. - Den første scoringa headet jeg i motsatt hjørne etter et overlegg fra Darren Anderton. Den andre bare ramla ned i beina mine etter en corner. Så vi får nå håpe da - at 1999 blir et bedre år for meg. Og se hvor lenge det holder, sier Steffen Iversen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

5. desember brakk Steffen Iversen kjeven mot Liverpool på White Hart Lane. Da han dro ribba ut av ovnen på julaften var han fem kilo under matchvekt. Men i går - to uker tidligere enn det legene spådde da de låste igjen kjeven hans - var han tilbake i Tottenhams startoppstilling.

Og scoret to ganger i løpet av de første 20 minuttene.

- Jeg er glad for scoringene og seieren, sier Steffen. - Men det beste er likevel at jeg ikke har vondt i hodet. Jeg fikk en smell da jeg ble skallet i kjeven i en hodeduell, men det gjorde ikke vondt så lenge. Det eneste jeg ønsker meg nå er et skadefritt og godt år.

Men:

- Etter snart to år med problemer tør jeg nesten ikke se lenger fram enn til neste kamp. Det er jo ikke mulig å ha mer uflaks enn det jeg har hatt. Men misforstå meg ikke - jeg går ikke rundt og er redd for bli skadd igjen. Jeg har bare lært meg å ta en kamp av gangen.

Manager-skryt

Watford sjokkerte Tottenham og manager George Graham i uværet på White Hart Lane. Mellom tordenskrallene som gjallet over Nord-London tok de ledelsen allerede etter 53 sekunder. Men 10 minutter seinere var Steffen der og scoret med hodet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer