Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To scoringer på overtid sikret Lillestrøm tre poeng

Snudde kampen mot Odd Grenland.

UNGGUTT PÅ SCORINGSLISTEN: Innbytter Omoijuanfo fikk gleden av å sette inn 3-1 hele tre minutter på overtid.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
UNGGUTT PÅ SCORINGSLISTEN: Innbytter Omoijuanfo fikk gleden av å sette inn 3-1 hele tre minutter på overtid. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Odd Grenland-Lillestrøm 1-3 (1-0)

To scoringer på overtid sørget for at Lillestrøm tok alle tre poengene i Skien. Først hamret Sigurdarson inn ledelsen minuttet på overtid, før unggutten Omoijuanfo kontret inn 3-1 på pasning fra Gabrielsen to minutter senere.

- Det er fantastisk for oss at ungguttene bidrar, sier Henning Berg til Max etter kampen.

Det har stormet rundt Nosa Igiebor de siste dagene etter utspillet han hadde mot Henning Berg, og at han ikke ville starte forrige seriekamp mot Viking. Berg svarte med å sette Nosa på benken i dagens kamp.

- Det er kun av sportslige årsaker at vi benket Nosa i dag. Vi hadde en god samtale og det var straff nok at han ble hengt ut i media, sa Hening Berg.

Nosa kom imidlertid på banen etter snaue timen, og fikk se evigunge Frode Kippe stå helt umarkert og stange inn utlikningen etter et fint overlegg fra Lars Kristian Eriksen.

Upresset Brenne Det er av sine egne man skal ha det heter det som kjent. Og det fikk Lillestrøm kjenne på kroppen i dag.
Etter 32 minutter av dagens kamp i Skien hamret en upresset Simen Brenne inn scoringen som førte til ledelse for Odd Grenland.

Simen Brenne, som spilte i Lillestrøm i to sesonger før han signerte for Odd Grenland i 2008, stod veldig alene da han skjøt fra rundt 20 meter til høyre for keeper Magnusson.

På overtid fikk Sigurdarson stå alene etter litt klabb og babb i feltet, og unggutten lot seg ikke be to ganger da han hamret inn ledelsen. Like etterpå satte han fart med ballen som til slutt havnet i nettet etter mål av Omoijuanfo.

- Jeg spilte mye bedre i dag. Denne kampen viser at vi går for førsteplass i Tippeligaen, sa Sigurdarson til Max etter kampen.

Banens beste Han ble kåret til banens beste i dagens kamp, og på spørsmål om han drømmer om større ligaer svarte han følgende:

- Jeg tenker ikke på fremtiden. Jeg skal gjøre mitt beste her i Lillestrøm.

Det bølget fram og tilbake med store muligheter begge veier i kampen, og begge keeperne hadde en god kamp mellom stengene.

KORTVARIG GLEDE: Simen Brenne og resten av Odd Grenland jubler etter ledermålet. 
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
KORTVARIG GLEDE: Simen Brenne og resten av Odd Grenland jubler etter ledermålet. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer