Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To Shampo-poeng ga uavgjort

LOS ANGELES: Columbus-Minnesota 3-3. Espen Knutsen spilte fram til to av Columbus' mål i natt. Men det holdt bare til uavgjort mot Minnesota.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge lagene debuterte i NHL i fjor og det står mye prestisje på spill hver gang de møtes. Columbus ledet 3-2 til det gjensto snaut tre minutter, men måtte nøye seg med poengdeling.

Shampos første målgivende pasning kom i overtall mot slutten av første periode.

Espen fant Ray Whitney på vingen i midtsonen. Whitney krysset blålinja og fant Geoff Sanderson på motsatt ving. Og fjorårets Columbus-toppscorer knallet inn sitt første mål siden sitt lange skadeavbrekk.

- Kjempebra samspill mellom Knutsen og Whitney i midtsonen, sier en fornøyd klubbpresident Doug MacLean til Fox Sports.

Farmerkompis

Scoringa ga Columbus ledelsen 2-1. Og Shampo spilte også fram til 3-2-målet i starten av tredje periode. Også det i overtall.

Denne gangen fyrte Espen av et skudd fra fire meters hold. Kølla hans brakk, men pucken havnet hos Deron Quint som pirket den inn.

Sergei Zholtok utliknet til 3-3 bare 2,32 minutter før slutt. Framspillet kom fra Richard Park som var lagkamerat med Shampo i Anaheim. Park og Knutsen ble sendt ned til Anaheims farmerlag samtidig den 20. november 1997. Men nå har også sør-koreaneren Park funnet lykken i en annen klubb.

Bryllup

Espen var også på isen da Rusty Klesla ga hjemmelaget ledelsen 1-0 etter bare fem minutter av første periode. Geoff Sanderson noterte sitt 500. NHL-poeng da han assisterte på den scoringa. Shampos andre rekkekamerat Robert Kron plukket opp den andre assisten.

Neste Columbus-kamp er ikke før den 26. februar.

Og mens fem-seks av Shampos lagkamerater drar til Bahamas, benytter Espen OL-pausa til å gifte seg.

Hele Norges coronakart