To smeller sendte Håkedal/Tørlen ned på 17.-plass

- Må komme oss over det og se fremover.

SKUFFET: Nila Håkedal (t.h) og Ingrid Tørlen endte på 17. plass i Østerrike. Etterpå var sandvolleyjentene skuffet. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .
SKUFFET: Nila Håkedal (t.h) og Ingrid Tørlen endte på 17. plass i Østerrike. Etterpå var sandvolleyjentene skuffet. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX .Vis mer

Sandvolleyballparet Nila Håkedal og Ingrid Tørlen røk på to smeller i verdensserieturneringen i Klagenfurt torsdag. Dermed endte det med 17.-plass.

Først ble det tap i strake sett for April Ross/Jennifer Kessey fra USA.

Det gjorde at det norske paret måtte spille om 17.-plass. Også der ble det tap, mot amerikanske Lauren Fendrick/Ashley Ivy.

- Det ble et helt klart tap med 21-13 i førstesettet og 21-18 i annetsettet. Det var egentlig helt forferdelig, siden det er et lag vi bør slå, så Håkedal til NTB.

Det var første gang de norske jentene spilte mot det amerikanske paret. Med knallharde og presise server og tilsvarende gode blokker, gjorde Fendrick/Ivy livet vanskelig for Håkedal/Tørlen.

- Vi klarte det bare ikke. Og det er synd med en 17.-plass her, fordi vi åpnet turneringen så godt. Nei, vi må bare være skuffet nå, komme oss over det og så se framover igjen, sa Håkedal.

(NTB)