To Solskjær-mål var ikke nok

MANCHESTER (Dagbladet): Lørdagens eneste United-helt på White Hart Lane - Ole Gunnar Tomålsscorer - vrakes til kveldens toppkamp mot Chelsea. - Det er vanskelig for meg også, men disse avgjørelsene må tas, sier manager Alex Ferguson.


SATT UT: Lørdagens United-helt får ikke sjansen i kveld. Ole Gunnar Solskjær må trolig se toppoppgjøret med Chelsea fra tribunen.

Det betyr at Dwight Yorke og Andy Cole starter igjen for United. Og kanskje helt oppe på tribunen - Ole Gunnar Solskjær. For Teddy Sheringham er i reservekøen også - sammen med kantmuligheter, sentrale midtbanealternativer og forsvarsreserver.

Men:

Er det et sted tribunen på onsdag virkelig kan bety en plass i startoppstillingen den påfølgende lørdagen, så er det i Manchester United.

- Jeg har veldig mange folk å velge mellom, sier Alex Ferguson. - Og så lenge Yorke og Cole har vært skremmende gode, blir det vanskelig for Solskjær og Sheringham. Men jeg håper de forstår, sjøl om de gjorde det meget godt mot Tottenham.

- I kveld har jeg en fin sjanse til å bringe friske og uthvilte spillere inn på laget.

Usikker Flo

Tore André Flo og Chelsea kom til Manchester i går kveld. Det eneste Flo kunne si med sikkerhet til Dagbladet var at Gianfranco Zola helt sikkert spiller. Dermed må Vialli nok en gang velge mellom seg sjøl og stryningen.

Og:

Velger han seg sjøl, får han enda flere kritikere på nakken.

- Med bakgrunn i det jeg har gjort i det siste, føler jeg sjøl at jeg bør spille, sier Tore André Flo.

- Men jeg kan ikke tolke mine egne sjanser verken hit eller dit etter den treningen vi hadde før vi reiste oppover. Før Deby-kampen var det greit, da visste jeg at jeg skulle starte. Nå vet jeg derimot ingen ting.

Sist han var på Old Trafford (2- 2 forrige sesong) fikk han fattige to minutter. Den gangen var det Ole Gunnar Solskjær som reddet det ene poenget for Manchester United. Og i kveld mener alle eksperter at Flo i hvert fall må få sjansen til å gjøre det store for Chelsea.

Effektive gutter

Ser man kamper og spilte minutter i forhold til mediaomtale er det ingen i Premier League som får så mye skryt som Tore André Flo.

Solskjær og Flo har én ting felles før kveldens kamp. Med alle turneringer med i statistikken har de begge startet ni ganger denne sesongen. Og Solskjær har scoret ni ganger mot Flos seks.

Sper man på med den formen den norske spiss-duoen har vist den siste tida, er det for en gangs skyld lett å være enig med engelske aviser.