SPARKET: Schalkes Kevin-Prince Boateng er sparket med umiddelbar effekt, melder klubben selv.  Foto:: BERND THISSEN / dpa / NTB Scanpix
SPARKET: Schalkes Kevin-Prince Boateng er sparket med umiddelbar effekt, melder klubben selv. Foto:: BERND THISSEN / dpa / NTB ScanpixVis mer

To spillere sparket og én suspendert fra tysk storklubb

Terminerer kontraktene umiddelbart.

(Dagbladet): To spillere er sparket fra Schalke 04, melder klubben på sine egne hjemmesider. I tillegg er én spiller suspendert.

- Schalkes sportsdirektør Horst Heldt annonserte etter søndagens tap borte mot FC Köln at det ville bli konsekvenser.

- Nå har første reaksjon blitt gjennomført; Kevin-Prince Boateng og Sidney Sam har blitt frigitt fra sine kontrakter med umiddelbar virkning. Marco Höger er suspendert fra trening og A-laget til og med lørdag 16. mai.

Tapet mot Köln skal ha vært dråpen for en hardt presset Schalke-trener.

Schalke-spiller Julian Draxler kalte gårsdagens kamp for en av deres verste.

- Vi spilte skikkelig dårlig. Jeg vet ikke hva som var galt med oss, men man vinner ikke kamper i Bundesligaen på den måten. Jeg er ganske sikker på at det var en av våres dårligste prestasjoner på de siste årene, sa Draxler etter kampen i går.

Schalke 04 ligger for tiden på en sjetteplass i Bundesliga, og står nå i fare for å ikke komme med i neste års Europa League.

Storklubben startet sesongen med å ha ambisjoner om en Champions League-plass, men har slitt under trener Roberto di Matteo.

Kevin-Prince Boateng var en av to spillere som ble sendt hjem fra Ghanas tropp under VM i Brasil forrige sommer, på grunn av bråk.

Boateng og Sidney Sam er blant de spillerne som tjener best i Schalke, og begge to har blitt kritisert for å ha underprestert denne sesongen.