To store på topp

Norges største drakter hang fra verandaen på spillerhotellet i går. Som et symbol på hva Luxembourg har i vente.

ECHTERNACH (Dagbladet): Dagbladet foreslår to store på topp. Nils Johan Semb sier at det blir minst en. Og resten er opp til det trøkket Norge klarer å skape.

Fra første spark på ballen.

- Vi skal peise på i 90 minutter, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.

- Men om det blir to store eller én stor og én liten lengst framme - det skal jeg tenke litt mer på. For det er viktig å treffe med typevalget i en kamp som denne - og ikke minst den enkeltes form.

- Og det siste - det med formen - er jeg fortsatt litt usikker på.

Venter på storformen

Treningene har jevne hva kvaliteten på de individuelle prestasjonene angår. Kanskje litt for jevne for Nils Johan Semb. For i jakten på formspillerne har han ikke sett lyset. Eller som han sier det sjøl:

- Jeg har ikke sagt oj, han der er i storform. Og derfor er jeg fortsatt usikker på hvem jeg skal velge. Og det igjen vil bli avgjørende for om vi skal spille 4-4-2 eller 4-3-3. Jeg har ennå ikke fått de svarene jeg ønsker.

Fra Øyvind Larsen, som så Bosnia slå Luxembourg 2- 0 lørdag, har han fått beskjed om at onsdagens hjemmelag er i stand til å gjøre det vanskelig. Men at de skal slå Norge - den kjøper vi ikke.

Lukter enveiskjøring

- Vi kan jo ikke unngå å slå Luxembourg med godt håndverk?

- Vi snakker ikke resultat på spillermøtene, sier Semb.

- Slipper vi oss ned bare ti til 15 prosent kan det bli farlig.

Fordi:

- Luxembourg så like bra ut mot Bosnia som de gjorde mot Danmark, sier Semb.

- Lørdag sto det 0- 0 etter 60 minutter. Og derfor kan det godt tenkes at det står 0- 0 til pause på onsdag. De er veldig flinke til å forsvare seg, mener sjefen.

Norge har trent mye på innlegg fra sidene her i Luxembourg. Og inne i boksen er bevegelsen mot ballen og viljen til å komme først blitt stresset. For det lukter trøkk og enveiskjøring i denne EM-kampen.

Og to store på topp.

FESTANTREKKET ER KLART: Landslagssjef Nils Johan Semb tenker ikke resultat før EM-kvalikkampen mot Luxembourg på onsdag. - Det eneste jeg er opptatt av er de oppgavene vi skal løse.<!--/BTEK1-->