Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To stygge fall under hopprennet i Kuusamo

To tenåringer på trynet.

FALL: Andreas Wellinger fra Tyskland smeller i bakken i hoppbakken i Kuusamo. Foto:  EPA/PEKKA SIPOLA FINLAND OUT
FALL: Andreas Wellinger fra Tyskland smeller i bakken i hoppbakken i Kuusamo. Foto: EPA/PEKKA SIPOLA FINLAND OUT Vis mer

Tyske Andreas Wellinger og slovenske Anze Lanisek falt begge stygt under hopprennet i verdenscupen i Finland lørdag.

19 år gamle Wellinger mistet kontrollen på sin vestre ski kort tid etter å ha forlatt hoppkanten i første omgang. Tyskeren ble sendt rundt i luften, før han landet på kulen med ryggen først.

Wellinger skled ned unnarennet med hjelpemannskaper stormende mot seg. Etter forholdene så det likevel ut til å gå greit med tyskeren.
19-åringen var hele tiden bevisst og vinket til publikum da han ble fraktet ut av bakken på båre — med nakkekrage på plass.

18 år gamle Anze Lanisek så det ut til å gå verre med. Sloveneren var første hopper ut i annen omgang.
Midtveis ut i hoppet mistet han kontroll over den ene skien, før han smalt hardt i bakken fra relativt stor høyde.

Etter et langt stopp i hopprennet i Ruka, Finland ble Lanisek fraktet bort i ambulanse. Tilstanden til begge de unge hopperne er foreløpig ukjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling