Friidrettens nye rockestjerner er norske

To toppkarakterer og to bunnkarakterer i den norske EM-troppen

Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm stjal overskriftene både i Norge og internasjonalt under det norske drømmemesterskapet i Berlin. Her er Dagbladets vurdering av den norske EM-troppen.

EM-STJERNA: Friidretts-EM i Berlin 2018 vil alltid bli husket som mesterskapet hvor Jakob Ingebrigtsen skapte idrettshistorie. Foto: NTB Scanpix
EM-STJERNA: Friidretts-EM i Berlin 2018 vil alltid bli husket som mesterskapet hvor Jakob Ingebrigtsen skapte idrettshistorie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): Friidretts-EM på mektige Olympiastadion i Berlin ble en stor norsk suksess og et drømmemesterskap for norsk friidrett.

Jakob Ingebrigtsen (17) og Karsten Warholm (22) sto fram som to av mesterskapets desidert største stjerner - uansett nasjonalitet - noe som var manifesterte seg gjennom publikums reaksjon på Olympiastadion under mesterskapet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer