- To-tre mann som ikke gjør jobben sin

Lyn-nedrykket snart et faktum etter tap for AaFK.

LETTELSENS BRØL: Aalesunds Tor Hogne Aarøy jubler etter sin grytidlige scoring mot Lyn. Aalesund tok tre viktige poeng i Oslo.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
LETTELSENS BRØL: Aalesunds Tor Hogne Aarøy jubler etter sin grytidlige scoring mot Lyn. Aalesund tok tre viktige poeng i Oslo. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Lyn - Aalesund 0-2.

Lyns sportslige nedtur er i ferd med å matche klubbens økonomiske problemer, og Oslo-laget tok enda et steg mot nedrykk da de gikk på tap for bunnrival Aalesund i kveld.

AaFK tok ledelsen ved fyrtårnet Tor Hogne Aarøy allerede etter tre minutter, og da svakt keeperspill lot Glenn Roberts øke til 2 før pause, var tafatte Lyn allerede nedkjempet.

Ikke engang den smått oppsiktsvekkende utvisningen av Demar Phillips ga Lyn et løft mot slutten, og Gunnar Halles menn blir stående på fattige 16 poeng, helt i bunnen av tabellen.

- Alle ser at dette blir vanskelig nå. Det var en viktig kamp vi skulle vinne i dag, og førsteomgangen er ikke bra nok. Vi starter altfor dårlig, sier Halle til TV 2.

- Håpet begynner å bli mye mindre, men vi får hvertfall stå opp og vinne noen av de neste kampene. Vi skal hvertfall fighte for de poengene som er igjen, sier Lyn-treneren.

Tidlig scoringLyn-staben hadde altså så vidt fått på plass publikumsbanneret som erstatter publikum på den ene Ullevaal-kortsida, da Aarøy sendte AaFK foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer