To trenere imellom

I kveld avgør gutta på sidelinja. Blir det den bøllete i krøllete treningsdrakt eller den elegante i dress som vinner?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Waynes ville verden
 • Direkte klokka 20.45: Portugal-England

  LISBOA (Dagbladet): Portugal mot England blir en merkelig trenerduell. Bare triksene til Luis Felipe Scolari kan løfte vertene opp på Englands nivå, og bare passiviteten til Sven-Göran Eriksson kan gi hjemmeseier.

  Forskjellen kan avgjøre denne EM-kvartfinalen, men den gjør ikke svensken totalt sett til noen dårlige trener.

  SCOLARI AVGJORDE

  sin siste kamp på sidelinja. Først med en ung, god startoppstilling, og så med riktige bytter underveis. Det siste av dem viste brutaliten.

  Tretten minutter før slutt blinket lyset for Portugals nummer 7. Spilleren som ellers lyser i neon fra reklameskilt store som hus i Lisboa, måtte ut. Luis Figo, kaptein på den portugisiske landslagsskuta, fikk ikke seile inn det største slaget mot erkerival Spania. Og det i egen havn på Jose Avelade Stadion.

  Scolari ville ha friske bein mens spanjolene presset som verst, og kommanderte innpå Petit. Det var ingen liten sjefsavgjørelse.

  FIGO TITTET

  vantro mot skiltet, gikk bort og omfavnet målscorer Nuno Gomes på vei bort til linja, slo ut med armene i sin klassiske, misfornøyde gest og ble stående og se på treneren som holdt på med forsvarsdirigering i den andre enden av den portugisiske innbytterboksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.