August Jensen i Tirreno-Adriatico:

To velt på fem dager: - Har hatt en ganske jævlig natt

Smakte asfalt - igjen.

TØFFE TAK: August Jensen har fått hard medfart under Tirreno-Adriatico, men melder likevel at formen er ganske bra. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
TØFFE TAK: August Jensen har fått hard medfart under Tirreno-Adriatico, men melder likevel at formen er ganske bra. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): - 240 kilometer på forferdelige, italienske veier, med en ballong som albue. Det er ganske dritt! lød en smule oppgitt statusoppdatering fra August Jensen tidligere denne uka.

Bodø-væringer er hardføre, men velten på dag to av Tirreno-Adriatico kunne han fint ha klart seg uten.

Les også: Kittel vant igjen

«240 kilometers-referansen» var myntet mot den påfølgende etappen mellom Follonica og Trevi (234 kilometer lang om man ikke regner med nøytral sone).

Mandag gikk så Israel Academy Cycling-rytteren ned igjen. Denne gangen etter at en LottoNL-Jumbo-rytter bremset ned og klippet forhjulet hans.

- Jeg har hatt en ganske jævlig natt, men det skyldes mest sårene. Jeg er ganske forslått. Det dreier seg heldigvis ikke om store greiene. Formen er overraskende god, rent muskulært - men det hjelper ikke så mye når jeg må bruke mye krefter på å komme meg opp igjen, sier Jensen til procycling.no.

Ny velt for lagkameratene

På vei inn mot finalen var det forholdsvis høyt tempo i feltet da Jensen gikk ned, og faktisk løp noen steg ut til siden for å komme seg unna de øvrige rytterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer