Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To vonde lysker kan forverre Liverpool-krisa

Nå har Gerrard forlatt England-troppen.

EN LYSKE TIL BESVÆR: Steven Gerrard går her av dagens England-trening sammen med fysioterapeut Gary Lewin. Foto: AFP
EN LYSKE TIL BESVÆR: Steven Gerrard går her av dagens England-trening sammen med fysioterapeut Gary Lewin. Foto: AFP Vis mer

|||(Dagbladet.no) Steven Gerrard måtte avbryte dagens landslagstrening i London, og han forlot anlegget sammen med fysioterapeut Gary Lewin, melder Press Association.

Det var først uklart hvor alvorlig dette var, men like før klokka 14 publiserte Sky Sports en hastemelding om at Gerrard er uaktuell til kvalikkampen mot Hviterussland i morgen kveld.

- Han avbrøt treningen siden smertene var like store som i går. Han har nå dessverre reist hjem til Liverpool, sier landslagssjef Fabio Capello.

Den kampen betyr fint lite, siden England allerede er sikret gruppeseieren. Derfor er det nok ikke England-fansen som er mest bekymret for lysketilstanden til Gerrard.

Torres-trøbbel
Liverpool-supporterne har opplevd en skuffende seriestart og de vil neppe være særlig fornøyd med at Gerrard kommer hjem fra landslagssamling med en skade.

Midtbanespilleren ble byttet ut i pausen mot Ukraina på lørdag, etter at han pådro seg en smell i lysken. Det er nå uklart om han rekker å bli klar til Liverpools helgekamp mot Sunderland.

Fernando Torres har også en lyske som skaper trøbbel for tida. Spissen ble byttet ut tidlig i andreomgangen mot Armenia, men ifølge Liverpools hjemmeside skal det ikke være snakk om en muskelskade.

OGSÅ LYSKESKADD: Fernando Torres sliter også med en vond lyske. Foto: AFP
OGSÅ LYSKESKADD: Fernando Torres sliter også med en vond lyske. Foto: AFP Vis mer

Selv om spillerne og lederne i Liverpool forsøker å dempe krisesnakket på Anfield, er det liten tvil om at seriestarten til de helrøde har vært langt under forventningene.

Forrige uke tapte de for både Fiorentina og Chelsea. De har tre tap i serien så langt. Lørdag er det Sunderland borte, før Liverpool møter Lyon i Champions League i midtuka og Manchester United i serien noen dager etter.

Kritikerne kaller det ei skjebneuke - og da vil det være en fordel å ha spillere som Gerrard og Torres i slag.

Kan spare Torres
Liverpool-manager Rafael Benitez likte nok dårlig at Torres måtte forlate banen, spesielt siden det før kampen var kjent at han hadde trøbbel med lysken.

- Rafa Benitez har ring meg og jeg har forsikret ham om at Torres er i gode hender. Hvis gutten føler seg fin og vil spille mot Bosnia (i morgen kveld), så spiller han. Hvis han har problemer, så spiller han ikke. Så enkelt er det, sier Spania-trener Vicente del Bosque ifølge The Guardian.

Og som om ikke dette er nok for et Liverpool-lag som har hatt en svak innledning på sesongen:

Dirk Kuyt sleit ifølge Daily Mail med en ankelskade i forkant av treningskampen mot Australia, og måtte forlate kampen halvveis. I tillegg kommer søramerikanerne Javier Mascherano, Emiliano Insua og Lucas hjem fra landslagsoppdrag først på fredag - mindre enn 24 timer før Sunderland-kampen.

ANKELSKADD: Dirk Kuyt kommer hjem til Liverpool med en vond ankel. Foto: EPA
ANKELSKADD: Dirk Kuyt kommer hjem til Liverpool med en vond ankel. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling