To Welbeck-mål holdt bare til uavgjort

Både Everton og Sunderland kunne avgjort på overtid.

I FORM: Danny Welbeck brukte innsiden av foten og dyttet inn utlikningen til 1-1. Han ga også Sunderland ledelsen 2-1, men Everton utliknet. På overtid kunne Welbeck scoret hattrick og sikret seier, men satte ballen til side for mål. Foto: Graham Stuart, AFP/Scanpix
I FORM: Danny Welbeck brukte innsiden av foten og dyttet inn utlikningen til 1-1. Han ga også Sunderland ledelsen 2-1, men Everton utliknet. På overtid kunne Welbeck scoret hattrick og sikret seier, men satte ballen til side for mål. Foto: Graham Stuart, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sunderland - Everton 2-2.

Kveldskampen på Stadium of Light ble en klassisk engelsk fotballkamp med oppjaget tempo og maksimal innsats fra første til siste pip i dommerens fløyte endte til slutt med poengdeling.

En morsom forestilling for nøytrale tilskuere, mens begge lag kanskje følte de kunne avgjort til sin fordel. De hadde hver sine perioder der de styrte kampen.

Og både Sunderlands tomålsscorer Danny Welbeck og Evertons innbytter Jermaine Beckford bommet på mål i kampens fjerde tilleggsminutt.

- Det var ganske skuffende at vi ikke fikk tre poeng. Jeg synes vi spilte ganske bra, sa Welbeck i TV-intervju rett etter kampslutt.

Cahill/Baines-spesial Formlaget Sunderland kom fra sju poeng på tre kamper - mest oppsiktsvekkende selvsagt de tre de fikk med seg fra Stamford Bridge sist.

Men hjemme mot Everton fikk de en på snuten allerede i åpningsminuttene.

Typisk nok var det Tim Cahill som stanget inn 0-1 etter innlegg fra Leighton Baines. Ifølge Opta har Cahill nikket inn 12 mål i ligaen siden starten av forrige sesong, og åtte ganger har Baines vært nest sist på ballen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer