- Tobias har å oppføre seg

VALLE (Dagbladet): Tobias Grahn irriterte på seg lagkameratene med sutrete oppførsel på gårsdagens trening. - Tobias må lære seg at han ikke kan gjøre som han vil hele tida, sier VIF-trener Kjetil Rekdal.

Dagbladet var på Vålerengas siste trening før dagens bortekamp mot Start. Og vi fikk se en Tobias Grahn som forlot treningsfeltet i frustrasjon etter mange småkonfrontasjoner med medspillerne.

- Tobias har å oppføre seg, sier Rekdal.

Skal selges

Flere av medspillerne ga synlig uttrykk for at de mislikte Grahns sutring. Svensken er tydelig frust-rert, og ga tidligere i uka uttrykk for at han ville vekk fra VIF.

- Jeg vet ikke hva som ble sagt. Men Tobias Grahn må forstå at de problemene han har her hos oss, vil han dra med seg videre.

- Vi sender ikke Tobias på dør uansett. Forlater han oss, så er det fordi han er så god at han kan selges for mye penger, sier Rekdal.

Sur Ohr

Også Stian Ohr pådro seg Rekdals vrede, da han stoppet spilledelene av treninga for å gå å drikke.

- Kom tilbake, ropte Rekdal.

- Det er vel lov å drikke, svarte en småirritert Ohr og ruslet sakte bort til vannflaskene mens lagkameratene ble stående og vente.

- Stian og Tobias er typer som vil veldig mye. Men jeg prøver å snu dette til noe positivt. Jeg var sånn sjøl da jeg var yngre.