Tobias Linderoth klar Galatasaray

Solbakken mister viktig spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken mister en av sine viktigste spillere. Tobias Linderoth (28) ble tirsdag klar for Galatasaray.

Linderoth har skrevet under en treårskontrakt med den tyrkiske storklubben. Han er spilleklar fra 1. juli. Det er ikke kjent hvor mye Galatasaray må gi for Linderoth.

FCK forsøkte lenge å forlenge kontrakten med Linderoth, men partene klarte ikke å bli enig.

– Sett i lys av det, samt den gjenværende tiden av kontrakten og det økonomiske tilbudet vi fikk fra Galatasaray, var et salg den eneste brukbare løsningen for alle parter, sier sportssjef Carsten V. Jensen til FCKs hjemmeside.

Den svenske stjernen kom til klubben fra Everton i 2004. Han var kaptein da FCK tok seriegull i Danmark denne sesongen.

Stabæk tjener også penger på overgangen. Midtbanespilleren spilte i bærumsklubben i 1998-2001.

– Jeg kjenner ikke til overgangssummen, men for oss er det solidaritetspenger som gir betaling til de klubbene som har utdannet spilleren til han er 23 år, sier sportslig leder i Stabæk, Tom Schelvan til NTB.

(NTB)

GÅR TIL TYRKIA: Tobias Linderoth har tidligere spilt i Stabæk. Fra 1.juli spiller han i tyrkiske Galatasaray. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
GÅR TIL TYRKIA: Tobias Linderoth har tidligere spilt i Stabæk. Fra 1.juli spiller han i tyrkiske Galatasaray. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer