Tøff åpning mot Ukraina. Så løsnet det og Norge dro ifra til ny storseier

Norge klare for mellomspillet.

NY STORSEIER: Norge fikk det tøft i første halvdel mot Ukraina, men så løsnet det. Norge dro ifra til ny storseier. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
NY STORSEIER: Norge fikk det tøft i første halvdel mot Ukraina, men så løsnet det. Norge dro ifra til ny storseier. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Ukraina - Norge 23-34 (13-17)

DEBRECEN/OSLO (Dagbladet): Oppgjøret mot Ukraina skulle i utgangspunktet være en kamp der Norge var klare favoritter, og skulle vinne.

Og etter en tøff første omgang, sto Norge fram og dro ifra etter pause. Håndballjentene kunne til slutt sikre en solid ellevemålsseier. Dermed er de videre til mellomspillet før oppgjøret mot Danmark torsdag.

- Første delmål var å komme seg videre, neste er med full pott. Ukraina kan å spille håndball, og de spiller smart. De spiller litt annerledes håndball, det blir litt utålmodig. Det var vi de første 20 minuttene. Vi mister litt konseptet vårt, men kommer oss, sier Thorir Hergeirsson til TV2.

Tøff omgang Norge fikk noen tøffe åpningsminutter mot et Ukraina som sto godt i forsvar. Norge hadde hele veien en ledelse på ett eller to mål, men Ukraina fulgte tett.

Det var først mot pause det løsnet, og Norge var fire mål foran ved halvspilt.

Nora Mørk var et lyspunkt i første halvdel: Hun regisserte og scoret. På et tidspunkt sto hun bak de aller fleste norske scoringene.

Dro ifra Den andre omgangen åpnet bedre for de norske jentene, og sakte, men sikkert dro de ifra. Mye takket være en god Silje Solberg i mål. Etter en noe rufsete førsteomgang sto hun fram og var solid i siste halvdel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer