Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøff beslutning for Solbakken

Ståle Solbakken innrømmer at det var et tøft, men rett valg å sparke assistent Terry Connor.

Tøft: Ståle Solbakken sparket denne uken assistent Terry Connor, og innrømmer at det var et vanskelig valg. Foto: NTB scanpix
Tøft: Ståle Solbakken sparket denne uken assistent Terry Connor, og innrømmer at det var et vanskelig valg. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet) Ståle Solbakken brukte så lang tid som mulig for å finne ut om assistent Terry Connor fungerte optimalt i Wolverhampton. Tirsdag denne uken fikk assistenten sparken i den engelske Championship-klubben.

- Det var en tøff beslutning, men den riktige, det er jeg 100 prosent sikker på. Dette har ikke noe med ham som person å gjøre eller hans kvaliteter som trener. Han har gitt 100 prosent og vært 100 prosent lojal hele vegen, sier Solbakken til Wolverhamptons hjemmeside.

- Jeg føler at jeg kan jobbe bedre og mer effektivt med andre i teamet rundt laget, det må jeg være ærlig på.

Tenkt mye Connor ble sparket etter 13 år i klubben.

-Jeg ville være 100 prosent sikker, så jeg brukte litt tid. Jeg har tenkt mye på det, og sånn ble det, fortsetter Solbakken.

- Jeg har tatt et valg jeg tror, og vet, er det riktige både når vi ser kortsiktig og langsiktig fremover. Det har ingenting med Terry å gjøre, men handler om hva jeg ønsker å gi til klubben, hvordan jeg vil gi det, og følelsen jeg har om hva som er viktig.

Solbakken sier klubben er i en vanskelig situasjonen,hvor klubben beste spillere forsvinner. Klubben har også fått spillere de har tro på inn i klubben, men disse trenger tid i laget.

- Og vi har ikke mye tid, sier Solbakken.

Fire på fire På søndag neste uke møter Wolves Leicester hjemme.

I følge NTB er det høyst trolig at Solbakken ansetter en engelsk assistent i løpet av ganske kort tid. Solbakken og Wolves har spilt fire kamper hittil i år, og står med fire poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media