Tøff EM-premiere for G17-landslaget

Norge møter en av gullfavorittene allerede i første kamp under G17-EM i fotball. Landslagstrener Gunnar Halle håper de norske gutta unngår høye skuldre.

TØFF START: Gunnar Halle og G17-landslaget møter gullfavorittene allerede i første kamp. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
TØFF START: Gunnar Halle og G17-landslaget møter gullfavorittene allerede i første kamp. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fredag ettermiddag skal Norge bryne seg på Portugal i EM-åpningen. Kampen spilles i engelske Burton-on-Trent.

- Det er en motstander som kanskje er en av favorittene til å vinne hele turneringen. Det blir tøft, men vi spilte mot dem i fjor og tapte 2-3 i det som egentlig var en ganske jevn kamp. Vi vet at de har gode individuelle spillere som vi må være oppmerksomme på. Er vi på vårt beste og fungerer som et lag, tror jeg absolutt vi har en sjanse til å få til et resultat, sier Halle til NTB.

- Hvordan er det for gutta å være i mesterskap?

- Jeg tror de ser fram til det. Alt rundt er tilrettelagt. Vi får bare håpe de ikke har høye skuldre i morgen, men dette tror jeg går bra. I utgangspunktet er Portugal favoritter og vi litt underdoger, men det tror jeg passer oss ganske greit.

Kan ikke klage

Det norske G17-laget tok seg til mesterskapet i mars. Norge vant sin gruppe foran Tyskland. Det er andre år på rad at de norske fargene er representert i G17-EM. I fjor endte Norge sist i sin gruppe med ett poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer