Tøff kamp om Folkets Idrettspris

En tetfirer med Espen Shampo Knutsen, Knut Holmann, Trine Hattestad og fotballjentene har rykket fra konkurrentene i kampen om Folkets Idrettspris 2000. Send inn din stemme nå!

Tre av kandidatene i tetgruppa tok OL-gull i Sydney. OL-prestasjonene blir høyt verdsatt av stemmegiverne. I tillegg til OL-heltene har Espen Shampo Knutsens comeback i den nordamerikanske proffligaen (NHL) imponert folket. Bak disse fire kandidatene er det jevnt. Stemmene strømmer stadig inn og flere kandidater kan melde seg på i tetkampen før fristen går ut fredag.

Tetgruppa:

  • Espen Shampo Knutsen: Shampo ble ble kåret til årets spiller i Sverige da Djurgården vant SM-gull tidligere i år. Suksess og storspill i den svenske eliteserien åpnet døra for NHL-comeback for Shampo. I Colombus Blue Jackets har Shampo endelig bevist sin kapasitet i verdens tøffeste hockeyliga.
  • Trine Hattestad: Etter en 20 år lang idrettskarriere nådde Trine sitt store mål: OL-gull. Trine kastet spydet lengst av alle i finalen under Sydney-OL. I tillegg til OL-gullet satte Hattestad to verdensrekorder, vant sammenlagtseier i GP og seier i Golden League. Trine bestemte seg for å legge opp etter sesongen.
  • Fotballjentene: Startet OL med 0-2 tap for USA, men spilte seg mesterlig opp i turneringen. I semifinalen ble det 1-0 seier over Tyskland. I finalen sto åpningsmotstander USA på den andre banehalvdelen. Etter 2-2 ved fulltid scoret Dagny Mellgren det avgjørende målet som sikret Norges første OL-gull i Sydney.
  • Knut Holmann: Med to OL-gull i Sydney er Holmann tidenes norske sommerolympier. Med seier på 1000 meter og 500 meter i OL padlet Holmann seg inn i kampen om Folkets Idrettspris. Holmann har bestemt seg for å legge opp og prioriterer nå siviliøkonomstudier.

    Fredag klokka 12.00 er siste frist for å avgi stemme til din favoritt blant kandidatene til Folkets Idrettspris 2000. Julaften vil Dagbladet offentliggjøre hvem som har vunnet Folkets Idrettspris 2000. Hvis du avgir din stemme er du med i kampen om en reisesjekk på 15 000 kroner. Gi din stemme allerede nå!

    (Dagbladet.no)