Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøff tid for EM-heltene

FORNEBU (Dagbladet): Slitne, men lykkelige kom EM-heltene våre Vegard Heggem og Daniel Berg Hestad hjem til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tida framover blir minst like slitsom - spesielt for Vegard Heggem. Han spiller som kjent Mesterliga for Rosenborg. - Jeg reiser snart til Porto og slik fortsetter det i månedene framover. Klart jeg blir sliten, men det er moro, sier Vegard. - Er det så tøft at du nesten håper dere ryker ut av Mesterligaen? (Latter) - I så fall hadde jeg fått ferie, men nei - jeg håper selvfølgelig vi avanserer, sier midtbanespilleren. Han vet at Mesterligaen er et fint sted å vise seg fram. Både for utenlandske klubber og for Drillo. Fortsetter Vegard Heggem med go'spillet, kan det bli både EM- og VM-sluttspill til sommeren. - Dersom det skulle skje, tar jeg det som en skikkelig bonus, sier han.

  • Daniel Berg Hestad har heller ikke VM-sluttspillet som midtpunkt i hjernen. Men Molde-spilleren vet at flere U21-landskamper som oppkjøringen til EM, kan gi Egil Olsen et godt utgangspunkt til å plusse Hestad-navnet på VM-lista. - Men for å være helt ærlig, jeg har ikke tenkt så mye på A-landslaget ennå, sier han.
Hele Norges coronakart