Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøff trekning for Drammen

Ber om hjelp fra Nit-Hak før e-cupkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drammen-trener Ole Gustav Gjekstad ber om hjelp fra Nit-Hak før Challenge Cup-møtet mot Sporting Horta i november.

Drammen trakk tirsdag Sporting Horta i 3. runde av Challenge Cup i håndball. Portugiserne slo ut Nit-Hak i kvartfinalen forrige sesong, og Gjekstad håper på hjelp fra eliteseriekollegaene til å kartlegge motstanderen.

- Det er et bra lag som var i finalen i vår. De gir nok bra motstand, men jeg vet ikke så mye om dem. Vi kommer til å be Nit-Hak om video av Sporting, og spørre om deres erfaringer fra reisen og motstanderen, sier Gjekstad til NTB.

- Jeg tror sjansene for å gå videre er gode. Vi har satt som målsetting at vi ønsker oss en tittel denne sesongen, men det er primært her hjemme vi tenker å gjøre det. Men vi vil gjerne gå lengst mulig i Challenge Cup også, sier Gjekstad.
Frykter hjemmedømming
I samme turnering forbereder Fyllingen-trener Anders Fältnäs seg på tøff motstand mot ukrainske Bydivelnik Brovarij.

- Jeg vet ingenting om laget, men generelt sett er det spennende fordi vi er et ungt lag og klubben er ung i europeisk sammenheng. Det er alltid vanskelig å spille bortekamp i Øst-Europa, sier Fältnäs til NTB.

Han tror laget kan lære mye av de to kampene, men frykter hjemmedømming i Ukraina.

- Det pleier å være spesielt mye av det i Øst-Europa, men det blir en god erfaring. Vi skal gå videre og ta med oss det vi har lært, lover Fältnäs.


Grei trekning
Haslum møter Bologna fra Italia i cupvinnercupen. Erlend Mamelund (22) mener bæringene må heve seg betraktelig fra forrige runde mot estiske Kehra.

- Vi må opp med haka og få mer tempo i spillet vårt. Men jeg tror ikke motstanderen er all verden, sier Mamelund som er glad de ikke trakk et østeuropeisk lag.

- Greit nok, hvis man ser på de andre lagene vi kunne ha trukket. Jeg tror ikke motstanderen er all verden, mener Haslum-spilleren.

(NTB)

MØTER FJORÅRSFINALIST: Frode Hagen og Drammen trakk ingen lett motstander i europacupen. Foto: SCANPIX
MØTER FJORÅRSFINALIST: Frode Hagen og Drammen trakk ingen lett motstander i europacupen. Foto: SCANPIX Vis mer