Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøff trekning for Liverpool og Manchester City

Her er hele Champions League-trekningen.

TIL MADRID: Jürgen Klopp og Liverpool får bryne seg på Atlético Madrid i Champions League. Foto: James Wilson/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix
TIL MADRID: Jürgen Klopp og Liverpool får bryne seg på Atlético Madrid i Champions League. Foto: James Wilson/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix Vis mer

Det er ingen smånasjoner igjen i Champions League-sirkuset, hvor England og Spania har fire lag hver i åttedelsfinalen.

Og vi får to spansk-engelske gigantoppgjør mellom Zinedines Zidanes Real Madrid og Pep Guardiolas Manchester City, samt regjerende mester Liverpool mot Atlético Madrid.

- Det er en tøff trekning, men hvis du gjør gjennom hele trekningen, er det omtrent fire eller fem potensielle finaler allerede i åttedelsfinalen, sier Klopp til Liverpools offisielle hjemmeside.

- Så, virkelig, virkelig bra; en god trekning, en vanskelig kamp som det skal være, men jeg tror ikke Mr Simeone løper rundt i stua og er glad for at han fikk Liverpool, sier tyskeren videre.

Tottenham og José Mourinho er nok fornøyd med å trekke tyske RB Leipzig, mens Chelsea møter storlaget Bayern München, lagene som møttes i finalen i 2012.

PSG, med manager Thomas Tuchel, tar imot gamleklubben Borussia Dortmund, mens outsiderne Valencia og Atalanta møtes, så her er det mange interessante kamper utover i 2020.

Hele trekningen:

Borussia Dortmund - PSG

Real Madrid - Manchester City

Atalanta - Valencia

Atlético Madrid - Liverpool

Chelsea - Bayern München

Lyon - Juventus

Tottenham - RB Leipzig

Napoli - Barcelona

Kampene spilles 18./19. og 25./26. februar (første kamp) og 10./11. og 17./18. mars (returkampen).