Tøffe Tom

-Når du har funnet kontoret ditt og dassen, er du trygg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vålerenga har kuttet ut spillermøtet før kamp og møter på Ullevaal halvannen time før avspark mot Tromsø. - Når grunnfilosofien er der, holder det med en liten prat i garderoben. Du bruker ikke tida på Maos lille røde, sier trener Tom Nordlie til Dagbladet. Og der har du det - tonen i det nye Vålerenga. Si gjerne at tida er skrudd 30 år tilbake. For med Tom Nordlie fra Lillestrøm - som fortsatt får funklende øyne når han snakker om en kamp mellom Lillestrøm og Nessegutten i 1973 - har i hvert fall ikke Enga noe image-problem.

Kulemagen med treneransvaret er nemlig som snytt ut av fortida.

- Jeg husker Tommy (Lund), sier Tom Nordlie. - Lillestrøm vant den kampen 5-1, og han herja med dem. Dribla dem trill rundt - hele tida. Da skjønte jeg at dette var noe for meg.

I alle år har Bislett passet Vålerengas rufsete atferd og sterke forankring til Oslo øst. De har prøvd seg på Ullevaal, blitt uvenner med Klanen og flyttet hjem igjen. Men nå er det slutt - Vålerenga skal høre til på Ullevaal. Fordi det er en fotballstadion.

- Det kan ikke bli bedre, sier Tom Nordlie. - Her har vi alt. Og skal vi snakke om noe, så finnes det møterom som er bedre enn brakka på Valle. Klart vi er nødt til å bruke det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer