Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tøffere på trening

TRENTO (Dagbladet): Uruguay-Norge 11-48. Marit Breivik gledet seg over ny norsk målrekord i går, mens Kjersti Grini (30) mener vi må helt tilbake til dagene da landslagssjefen sjøl var aktiv for å finne et norskt lag som var like svakt som motstanden hittil i VM har vært.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har sett noen gamle videoer der Marit Breivik & Co. hopper rundt i trange shortser. Det så ikke spesielt imponerende ut, det heller. Kanskje er dette et gufs fra fortida, flirer Kjersti Grini etter tidenes norske scoringsfest mot hjelpeløse Uruguay i går.

Marit Breivik spilte 140 landskamper i perioden 1975-1983, og oppnådde 7. plass fra VM i 1982 som sitt beste resultat som spiller.

Lek i pausen

Kjersti Grini fikk bare noen små minutter på banen i går, men utfoldet seg med ball-lek i pausa. Tidligere på dagen sto hun attpåtil igjen etter treningen og øvde på straffekast. Kampene mot mot Brasil og Uruguay har knapt bydd på mer motstand enn et brukbart piker 14-lag hjemme i Norge.

Og rammen rundt blir ikke noe bedre av at det er flere mediefolk enn tilskuere på kampene.

- Vi har det tøffere på trening enn vi har hatt det i kamp så langt. Men det er ålreit for de yngste jentene, som ikke har vært med på dette før.

Spesial-odds

VM-starten er så sportslig parodisk at odds-selskapet Unibet i går fristet med 3,10 ganger pengene tilbake om Norge vant med mindre enn 13 mål - i et forsøk på å gjøre det litt mer spennende å følge kampen på TV. De kunne enkelt doblet både odds og antall scoringer.

- Jeg håper norske TV-seere i det minste hadde noe godt å spise, slik at det iallfall hadde det litt hyggelig. For selve kampen var nok for spesielt interesserte, ja, smiler hun.

Nå venter tre nye håndballparodier mot Tunisia (i kveld), Italia (lørdag) og Slovenia (søndag).

Hele Norges coronakart