- Tøffeste året i mitt liv

BERGEN (Dagbladet): - Jeg klarer bare ikke å se for meg 1. divisjonsfotball her neste år. Det burde vært Champions League-spill her: Inter, Ajax og alle de andre. Ikke sant, sier Brann-trener Teitur Thordarson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

50-åringen står og skuer utover tomme, og for øyeblikket triste, Brann stadion. Han biter tennene sammen og rister på hodet.

Om to dager spilles Skjebnekampen. Med stor S, fordi det har vært mange av dem for Branns vedkommende denne sesongen. Og seriemestrene Rosenborg har sagt klart fra at de skal kjøre over bergenserne. Søndag klokka 14.45 er det enten himmel eller helvete for Brann-mennene. For taper rødtrøyene borte mot Rosenborg og Moss vinner hjemme mot Stabæk, ramler Brann ned i 1. divisjon med et brak.

- Det orker jeg bare ikke å forholde meg til. Jeg tenker heller på den vanvittige festen på byen hvis vi sikrer oss plass, sier den hardt pressede og kritiserte Brann-treneren.

Nok en dag med trening og møter er over. Det er nok en grå og regnfull dag i Bergen. Fortvilte bergensere skjelver og holder pusten foran søndagens avgjørende kamp. Men den robuste islendingen smiler og virker faktisk til å være i godt humør, selv om den begredelige tabellsituasjonen er god grunn nok til å skrike i ren frustrasjon.

Ingen krisestemning

- Det er en forferdelig trist situasjon vi er i, ja. Men det er ingen krisestemning. Jeg går ikke rundt og depper. Og det er faktisk en fin tone i spillergruppa. Det skal de ha ros for. De lar seg ikke knekke, og viljen til å stå på har de hatt hele sesongen, sier Thordarson til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer