Tøffeste jenta i bakken

- Jeg har fortsatt mye å lære, sier Gunn-Rita Dahle Flesjå (40). Se video!

BLIT RÅERE: Gunn-Rita Dahle Flesjå brukte søndagen i Hafjells utforløyper til å bli enda tøffere på sykkelen. Foto: TORMOD BRENNA
BLIT RÅERE: Gunn-Rita Dahle Flesjå brukte søndagen i Hafjells utforløyper til å bli enda tøffere på sykkelen. Foto: TORMOD BRENNAVis mer

HAFJELL (Dagbladet): - Johoooo, roper dama bak helhjelmen mens støvskya står og småsteinene spruter under de grove knastedekkene nedover en av de etterhvert utallige downhill-løypene i Hafjell Bike Park.

Gunn-Rita Dahle Flesjå sitter på et monster av en utforsykkel og er like ivrig og entusiasting som en unge på julaften. Sammen med arkitetekten bak sykkelparken og tidligere utforsyklist i verdensklasse, Snorre Pedersen, har hun tatt seg ned en av de råeste nedfartene. [faktaboks, right]

Uten kontroll

- I begynnelsen følte jeg at jeg ikke hadde kontroll i det hele tatt. Men etter å ha fått instruksjoner av Snorre, og prøvd med litt fram, sitter teknikken bedre og bedre. Og du verden så moro, sier Gunn-Rita og ser vekselvis opp mot toppen og på klokka.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.