- Tøft å finne min plass i Chelsea-miljøet

Ballack er ikke lenger den eneste stjerna.

(Dagbladet.no): Han var München og fotball-Tysklands ubestridte superstjerne før han i sommer meldte overgang til Jose Mourinhos Chelsea-stjernegalleri på brua.

Nå letter Michael Ballack på sløret - og forteller at det ikke har vært bare enkelt å bli «en i mengden».

- Lett å bli «ego»

- Jeg har hatt visse problemer med å tilpasse meg, ikke bare på banen, men også i laget, erkjenner Ballack overfor theguardian.

- Å være dominant handler ikke bare om å score mål, men også om hvordan man passer inn i laget. Og i Chelsea er det mange sterke karakterer som vil bli lagt merke til, fortsetter den tyske landslagskapteinen.

Og sier han har måttet ta seg selv i nakken.

- Når det er en slik konkurranse er det lett å bli egoistisk, men man må passe seg for at det ikke skjer.

Må vinne London-derby

TØFF KONKURRANSE: Michael Ballack sier det ikke har vært bare enkelt å skulle konkurrere om oppmerksomheten med så mange stjernespillere, men tyskeren er en av manager Mourinhos ni utvalgte med fast plass på laget. Foto:Reuters
TØFF KONKURRANSE: Michael Ballack sier det ikke har vært bare enkelt å skulle konkurrere om oppmerksomheten med så mange stjernespillere, men tyskeren er en av manager Mourinhos ni utvalgte med fast plass på laget. Foto:Reuters Vis mer

Chelsea tar i mot London-rival Arsenal på Stamford Bridge i morgen, og bør vinne for å henge med et Manchester United det lukter edelt metall av for tida.

Jose Mourinho fortalte i går at ni spillere er «bankers» på hans Chelsea-lag, men at både spiss-plassen til Andrei Sjevtsjenko og høyrebacken er åpen for flere.

- Vi har 13-14 spillere i verdensklasse her, og det er vanskelig for manageren å holde alle fornøyd, avslutter Ballack.

En av Mourinhos heldige utvalgte.

Følg Premier League direkte på Dagbladet.no fra 13.45!.

- Tøft å finne min plass i Chelsea-miljøet