- Tøft for Robbie, sier Bakke

I går våknet Robbie Fowler til overskriften «Robbie arrested». Da var han løslatt for påstått herværk på en avisfotografs kamera etter julebord med Leeds.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Tøff overskrift å få i trynet, men bare tull, sier Eirik Bakke til Dagbladet.

- Det som visstnok skjedde var at Robbie og en kamerat kom i klammeri med en fotograf. De ønsket ikke å bli fotografert, sa klart ifra, men han med kameraene ga seg ikke. Og dermed skal et kamera ha gått i bakken, sier Bakke.

Episoden ble anmeldt til politiet. Gutta avga forklaring og ble løslatt. Politiet vil ikke foreta seg noe mer.

Leeds styreformann Peter Ridsdale tok raskt kontakt med spissen. Da ble det klart at klubben ikke vil foreta seg noe.

- En ikke-sak. Men det blir fort sånn her borte, sier Bakke.

Nordmannen er forøvrig snart klar for spill igjen for Leeds. Strekken han pådro seg mot Chelsea i ligacupkampen 28. november begynner å slippe taket.

- Jeg har sprunget en god del og skal prøve meg med ball på torsdagens trening. Er jeg heldig rekker jeg Leicester-kampen (førstkommende søndag). Hvis ikke blir jeg i hvert fall klar til onsdag (Everton) eller neste lørdag (Newcastle), sier en optimistisk Bakke til NTB.

(Dagbladet/NTB)

TØFT:</B> Før det var gått to uker siden David O'Leary viste fra Robbie Fowler, pådro spissen seg negativ oppmerksomhet uten banen. - Bare tull, mener Eirik Bakke om overskriftene som sa at Fowler var arrestert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer