Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøft kampprogram: - Det er nådeløst

Ole Gunnar Solskjær foretrekker å holde seg positiv rundt det tøffe kampprogrammet. Men han innrømmer at det skaper utfordringer.

NY KAMP: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Wolverhampton i morgen i FA-cupen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix
NY KAMP: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Wolverhampton i morgen i FA-cupen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Ole Gunnar Solskjær møtte pressen i forkant av omkampen i FA-cupen mot Wolverhampton. Lagene spilte 0-0 i første oppgjør, og nå skal de to kjempe om avansement på Old Trafford.

- Vi har spilt mot dem så mange ganger. Vi møter et lag som vet nesten alt om oss, og vi vet nesten alt om dem. Hjemme vil vi sørge for at vi går videre, det vil sikkert Nuno også, sier han.

Sist gang var det for øvrig Wolves som gikk seirende ut av FA-cup-duellen med United, og de kommer helt sikkert til å håpe på revansje denne gangen.

- Nådeløst

United har blitt sterkt linket til Sporting Lisboas midtbanespiller og kaptein Bruno Fernandes, men Solskjær hadde ikke noe nytt å gi til pressen.

- Jeg har ingen overgangsnyheter, så nei. Hvis vi får noe som vi kan fortelle dere om, så kommer vi til å gjøre det. Men vi har ingen nyheter nå, sier Solskjær.

United har i ganske lang tid stått overfor et meget tøft kampprogram, der kampene kommer tett som hagl. Han innrømmer at det er tøft, men samtidig sier han at den rytmen med kamper også forbedrer dem.

- Resultater gir oss energi. Jeg har det fint, jeg må bare se dere (pressen) før og etter kamper. Vi har spilt 14 kamper på 45 dager, tror jeg. Vi har fem eller seks kamper før vinterpausen, så det er nådeløst. Det er fysisk og mentalt utfordrende, sier Solskjær.

Ikke rikest

Manchester United er ikke lenger verdens rikeste klubb. En reporter på pressekonferansen påpeker at det ikke har skjedd på mange år, og spør om det er et resultat av svake kamper og få trofeer.

- Det viktigste er at vi får resultater på banen, det er mitt fokus. Jeg vet at vi har ressurser og støtte hvis vi skal i overgangsvinduet. Vi er der oppe fortsatt, mener nordmannen.

På onsdag er det altså Wolves som kommer på besøk, men de står overfor en enda viktigere kamp i helga. Da møter United suverene Liverpool på Anfield.