Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tøfting i bråk på julelunsj

- Du vet hvordan vi pjatter og skubber til hverandre, sier tøffingen.

(Dagbladet.no): Stig Tøfting har vært i bråk igjen. Den svært omstridte midtbanespilleren, skal ha kommet i bråk under en julefrokost med sitt lag AGF.

Tøfting kom i en opphetet diskusjon med en lagkamerat, som seinere utviklet seg til håndgemeng.

- Jeg vil ikke føre en større disusjon om en julelunsj gjennom mediene. Du ved hvordan vi pjatter og skubber til hverandre. Det gjør vi også på fotballbanen, sier Tøfting til Stiftstidene.

- Vi har hørt om balladen på julelunsjen, og hvis ryktene som går er sanne, vil det kunne lede til reaksjoner, sa AGFs formann Svenn Dam i går.

Nå har klubben bestemt seg, og reaksjonen ble oppsigelse av kontrakten.

Tøfting har tidligere vært i hardt vær. I juli i år. var Tøfting på kjøretur. En fotgjenger mente Tøfting kjørte unødvendig nærme ham og viste fotballspilleren fingeren. Det hele endte med at Tøfting kom ut av bilen og truet fotgjengere.

Den mest alvorlige episoden, skjedde imidlertid etter VM i 2002. Da angrep Tøfting en bargjest i København og fikk fire måneders fengsel og sparken fra sin daværende klubb Bolton.

HARDE TAK: Det er ikke bare på bar og julefrokost det går hardt for seg. Her rydder Tøfting unna El Hadji Diouf under VM i 2002.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media