Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Togo-ving er Ståles sjette Wolves-kjøp

Boukari hentes fra Rennes.

KANTSPILLER: Razak Boukari (t.h) er kjøpt inn for å erstatte de to kantspillerne Wolves har solgt i sommer. Foto: AFP/DAMIEN MEYER
KANTSPILLER: Razak Boukari (t.h) er kjøpt inn for å erstatte de to kantspillerne Wolves har solgt i sommer. Foto: AFP/DAMIEN MEYER Vis mer

Ståle Solbakken styrket mandag Wolverhampton-stallen med vingen Razak Boukari.

Det melder klubbens hjemmeside.

Boukari blir Wolves' sjette tilvekst i sommer. Han har signert fireårig kontrakt og ankommer fra franske Rennes. 25 år gamle Boukari besto legesjekken i helgen.

- Jeg er glad for at vi har sikret oss Razak. Han er en ving med stor fart, kan spille på begge sider og gir oss flere muligheter på kantene. Vi vet at han har spilt mange kamper for Rennes og hatt flere gode sesonger, sier Solbakken til Wolverhamptons nettsted.

Boukari er tildelt draktnummer 17.

- Han slet med skade sist sesong, men er friskmeldt og klar til innsats, sier Solbakken videre.

Tidligere i sommer har Wolves hentet Georg Margreitter, Frank Nouble, Björn Bergman Sigurdarson, Tongo Doumbia og Slawomir Peszko. Samtidig har Molineux-laget mistet flere av sine beste spillere. Steven Fletcher og Matt Jarvis er blant spillerne som ikke ville være med ned i mesterskapsserien.

- Jeg er glad for å komme til Wolves. Det blir en glede å spille for klubben og fansen. Jeg er en midtbanespiller som kan spille både til høyre og venstre, eller som spiss, sier Boukari.

Han har scoret ett mål på ni landskamper for Togo.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media