Tok bilde med Hanne Hegh etter OL i 1988. Nå skal «Karo» bo med dattera

- Hanne har laget ei flott jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): Håndballjentene landet i Budapest i ettermiddag, og busser videre til Debrecen - drøye to timer unna - hvor Norge skal spille sine innledende kamper i håndball-EM.

Norge EM-åpner mot Romania søndag kveld.

Karoline Dyhre Breivang satte ny norsk landskamprekord da hun rundet 297 kamper i oppgjøret mot Serbia i Oslo Spektrum sist søndag.

I EM tangerer hun målvakt Katrine Lundes 14 mesterskap i EM-, VM- og OL-sammenheng.

Yngst i troppen I årets mesterskap deler hun rom med troppens yngste og minst rutinerte spiller, Emilie Hegh Arntzen (20), som mesterskapsdebuterer med totalt åtte seniorlandskamper (to med rekruttlandslaget) i bagasjen.

For «Karo» er derimot ikke Hegh-navnet nytt bekjentskap. Bare åtte år gammel sikret bærumsjenta seg bilde med Emiles mamma, håndballdronningen Hanne Hegh (54), da håndballjentene landet på Fornebu med sølvmedalje rundt halsen etter OL i Seoul i 1988.

- God rekruttering Hanne Hegh var for mange selve symbolet på de norske håndballjentenes gjennombrudd, med VM-bronsen i 1986, og hun står med 361 scoringer for A-landslaget på 202 landskamper i perioden 1979 til 1990.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer