Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tok «en Shampo» - kastet flaske

- Er ikke det greit, da? spør den svenske treneren.

(Dagbladet.no): Under Vålerengas stortap mot seriemester Frisk-Asker, mistet trener Espen  Knutsen hodet og kastet en flaske mot dommeren.

For dette ble «Shampo» straffet med tre kampers karantene, men det har åpenbart ikke den svenske Södertälje-treneren fått med seg.

I går kastet Leif Strömberg nemlig en drikkeflaske i retning dommeren etter kampen mot Per-Åge Skrøders Modo.

- Er ikke det greit, da?

Etterpå viste han ingen som helst forståelse for at han trolig blir innmeldt til forbundets disiplinærnemd.

- Jeg kaster en flaske av rein skuffelse, er ikke det greit,da? spør Strömberg avisa Expressen.se.

Forløpet for episoden var for øvrig en slåsskamp mellom Modos Niklas Sundström og Södertäljes Kristian Kudroc, hvorpå Kudroc fikk matchstraff og Sundström tominutter.


- Sloss med seg sjøl?
- Jeg trodde at de var to som var innblandet i bråket. Men det var visst bare Kudroc som sloss med seg sjøl, sier treneren sarkastisk.

Dommer Thomas Andersson forklarer på sin side at Kudroc var den eneste som slo, og også Modo-treneren mener avgjørelsen var riktig.

- Jeg kommer til å se på DVD-en fra kampen og sjekke om det virkelig er han som kaster flaska. Er det det, anmelder jeg ham, sier Andersson.

PÅ TRIBUNEN: Espen Knutsen (t.h.) måtte sitte tre kamper på tribunen etter at han kastet en flaske inn på banen. Nå er han blitt kopiert av en svensk trener. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
PÅ TRIBUNEN: Espen Knutsen (t.h.) måtte sitte tre kamper på tribunen etter at han kastet en flaske inn på banen. Nå er han blitt kopiert av en svensk trener. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
SE OPP: Vålerenga-trener Espen Knutsen kastet en flaske inn på banen under kampen mot Frisk-Asker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media