ENDELIG POENG: Newcastle klarte uavgjort mot West Brom på St James's Park i ettermiddag, etter å ha tapt åtte kamper på rad. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY
ENDELIG POENG: Newcastle klarte uavgjort mot West Brom på St James's Park i ettermiddag, etter å ha tapt åtte kamper på rad. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABYVis mer

Tok endelig poeng etter åtte strake tap

Newcastle.

• Newcastle - West Brom 1-1

(Dagbladet): Mens spenningen er borte fra toppen av tabellen i Premier League, har bunnstriden utviklet seg til et rotterace. Nå handler alt om å overleve i Premier League for bunnlagene.

Og ikke minst for Newcastle. Siden managerbyttet i januar, har pila pekt redd ned for de zebrakledde.

I dag fikk de endelig et poeng etter åtte strake tap. West Brom tok tidlig ledelsen på St James's Park, men Newcastle viste vilje og slo tilbake. Med 1-1 berget laget ett poeng, men ligger likevel bare to poeng over streken.

Det er fortsatt ikke helt sikkert at det blir fornyet Premier League-kontrakt for laget som i midten av mars lå tilsynelatende trygt plassert midt på tabellen.

Ville mye Anichebe headet West Brom i ledelsen på St James's Park etter drøye halvtimen, etter at et frispark ble slått inn i 16-meteren.

Fem minutter før pause tente Ayoze Perez håpet for hjemmelaget da han satte ballen i mål fra 14 meter.

Og Newcastle fortsatte å kjempe, og viste en intens vinnervilje på St James's Park. Men ballen ville bare ikke inn i mål.

Istedenfor var det West Brom som hadde omgangens kjempesjanse et kvarter før slutt. Det første forsøket gikk i beina på Newcastle-keeper Tim Krul, mens den returen gikk over.