Tok farvel med «Norges beste gressmatte»

Nå kan du få en bit av historien til Start.

TAPPERT SMIL: Banemannskapet hadde formet midtsirkelen som en «smiley» da Start spilte sin siste hjemmekamp på naturgresset.
TAPPERT SMIL: Banemannskapet hadde formet midtsirkelen som en «smiley» da Start spilte sin siste hjemmekamp på naturgresset. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Start-Bodø/Glimt 3-0 (2-0)

Da det ble bestemt at det skulle legges kunstgress på Sør Arena, vekket det sterke følelser i fotball-Norge. Til tross for store protester, ble det likevel besluttet å skifte ut naturgresset på Starts hjemmebane.

I dag ble det tatt et endelig farvel med gressteppet da Start møtte Bodø/Glimt til toppkamp i Adeccoligaen. Nå skal «Norges beste gressmatte» kuttes opp i små biter og selges til dem som måtte ønske en bit av Start-historien.

Sør Arena har i dag norges fineste gressmatte, basert på en undersøkelse gjort av alle Tippeliga-spillerne i 2011. Gresset vil bli solgt for 20 kroner per kvadratmeter, og salget starter tirsdag. Gresset vil bli klargjort i små ruller.

- Dette blir spennende. Vi skal gjøre så godt vi kan, men ber folk være litt tålmodige med oss. Vi har fått god respons og tror det dukker opp mange mennesker til tirsdag, sier Kai Eriksen til klubbens hjemmeside, som har fått jobben med å kutte gresset i små mengder.

Nå håper klubben å tjene noen kroner på salg av gresset, og samtidig få hjelp til å få fjernet en del av de over 8000 kvadratmeterne med gressteppe. Dersom alt går etter planen vil kunstgresset være på plass i god tid før hjemmekampen mot Ullensaker Kisa i slutten av juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer