Ingebrigtsen-gest på Bislett

Tok flere hundre selfies. Da brøt Gjert inn

Henrik Ingebrigtsen overrasket alle - bortsett fra lillebror Jakob.

REKORDLANG ÆRESRUNDE: Henrik Ingebrigtsen satte ny norsk rekord på 3000 meter under Bislett Games 2019 - og brukte nesten to timer til å at bilder med fansen, rundt hele stadion. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
REKORDLANG ÆRESRUNDE: Henrik Ingebrigtsen satte ny norsk rekord på 3000 meter under Bislett Games 2019 - og brukte nesten to timer til å at bilder med fansen, rundt hele stadion. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT (Dagbladet): Da Henrik Ingebrigtsen (28) løp inn på 7.36 og satte ny norsk rekord på 3000 meter under Bislett Games, ble bekymring til ekstase og gledesrus for europamesteren fra 2012.

Etter en lang tid med skadetrøbbel leverte Henrik et superløp til full jubel fra hele Bislett.

28-åringen ble så glad at han innledet tidenes æresrunde, der han gikk rundt hele stadion, takket supportere og tok bilder og selfies med hundrevis av barn.

Det tok nesten to timer før Henrik var ferdig med sin æresrunde og utallige selfies med ekstatiske barn og tilhengere.

- Oi, har det gått så langt tid? Jeg har ikke klokke på meg, men Gjert kom bort og kjeftet på meg og sa at jeg måtte komme meg videre, sier Henrik Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Det var helt konge. Fra første steg på banen på Bislett, kjente jeg at jeg hadde publikum med meg. Bislett støttet meg hele veien. Det var en fantastisk opplevelse.

Gjert grep inn

Etter en drøy time med autografskriving og bilder samme med barna på Bislett, grep pappa og trener Gjert Ingebrigtsen inn og ga klar beskjed til Henrik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer