Tok «koneklubben» med på råd

Konene var viktige da Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten bestemte seg for å engasjere seg tungt på eiersiden i Molde, forteller Røkke til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Det var en opplagt Kjell Inge Røkke som i går kveld satte seg i solveggen på Aker Stadion med Dagbladet. Han forteller at han og Bjørn Rune Gjelstens overtakelse av Akers eierskap i Molde, ikke er noen «guttegreie».

- Jeg vil si det slik at vi var tre par og seks personer som møttes om dette, så for meg var det viktig at våre koner, Anne Grete, Solveig og Silje var en del av beslutningen, at det ikke bare var en «I-beslutning», men en «vi-beslutning» i alle tre familiene. Det føler jeg at vi har fått til på en god og skikkelig måte og har den fulle støtte for det vi gjør, sier han til Dagbladet.

Ringte pappa Røkke har ikke vært på hjemmekamp på sin egen stadion siden 2009.

At han nå går inn med full tyngde som eier av klubben, betyr ikke nødvendigvis at han blir mer å se på stadion i tiden framover.

-Nei, det tror jeg ikke. Ingen ting har endret seg for meg. De siste ukers intense kritikk fra enkelte hold har ikke endret noe. At jeg og Bjørn Rune har blitt eiere sammen vil ikke endre at jeg går mer eller mindre på fotballkamp, sier han.

Da bråket rundt Solskjær og han selv sto på som verst i helga, fulgte han godt med og vedgår at han ringte hjem til far, mor og bror i Molde for å prate. Men han spurte ikke om moldenserne var sinte for hans delaktighet i det Solskjær kalte for «et spill».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer